Deze website maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

 

 

Allround MKB-Management: een UNIEK concept

De cursus Allround MKB-Management >> biedt een totaalkader voor de perfecte aansturing van je MKB-onderneming. Het is een UNIEK opleidingsconcept, dat je nergens anders in de markt tegenkomt voor wat betreft de combinatie van disciplines die worden behandeld, inclusief de optimale samenhang tussen deze deelgebieden. Het unieke van Allround MKB-Management komt vooral tot uitdrukking in de volgende aspecten:

#1. Gebaseerd op 5 Pijlers
#2. Eenvoudig Didactisch Model
#3. Praktische Analysetools
#4. Totaalplanning & Monitoring

--------------------

5 PIJLERS van ALLROUND MKB-MANAGEMENT

Allround MKB-Management heb ik ontwikkeld op basis van mijn visie op ondernemerschap voor MKB-ondernemingen, kort en bondig samengevat in de 5 Pijlers van Allround MKB Management. Deze Pijlers volgen elkaar logisch op en beïnvloeden elkaar sterk:

- Mindset van het Ondernemen
- Je Business als Merk
- Je Bedrijfsplan MKB
- Sales/Verkoopgesprek
- Operationeel Leidinggeven aan je Team

--------------------

BEWUST GEKOZEN DIDACTISCH MODEL

Binnen Allround MKB-Management hanteer ik een bewust gekozen didactisch model. De cursus is geschreven in alledaagse spreektaal en daardoor makkelijk te begrijpen. Aan de hand van werkopdrachten maak je eenvoudig een praktische vertaalslag voor je eigen onderneming.

Je leert hoe je de besproken theorie samenvat met enkele krachtige statements. Noteer ze in de Werkboeken die ik voor ‘t gemak alvast als FORMAT voor je heb klaargezet. JOUW VOORDELEN:

  • vat alle relevante aspecten voor de verdere groei van je MINDSET van het ONDERNEMEN samen in je Werkboek
  • gebruik je Werkboek als bron en input voor je Bedrijfsplan, sales, je website, sociale media en voor alle overige (commerciële) uitingen van je business
  • door toepassing van de methodiek wordt het maken van je BEDRIJFSPLAN in je Werkboek eerder een eenvoudige invuloefening, dan een uitgebreide, tijdrovende klus
  • in je werkboek SALES ontwikkel je stap voor stap een samenhangend verkoopscript; dat geeft je de nodige houvast, waardoor je elk verkoopgesprek succesvol kunt afsluiten

--------------------

--------------------

PRAKTISCHE ANALYSETOOLS

Met de geboden unieke tools maak je praktische analyses van relevante onderdelen van je werk. De analyse-uitkomsten geven je een perfect beeld van aspecten, die je verder wilt/moet verbeteren. 

Daarbij kun je denken analyses van je huidige ondernemersmindset, je ondernemerscompetenties, relevante marktontwikkelingen, een quick scan van je huidige knelpunten (inclusief mogelijke oorzaken), analyse medewerker tevredenheid, enzovoorts

--------------------

TOTAALPLANNING & MONITORING

Eén van de belangrijkste resultaten van het doornemen van deze cursus is, dat je beschikt over een praktisch werkboek, waarin je al je doelen, doelstellingen en KPI’s samenvattend hebt geordend, inclusief een chronologische planning van al je voorgenomen activiteiten.

Ook voor dit totaaloverzicht heb ik een FORMAT voor je klaargezet. Daarin heb ik ook een systeem opgenomen om je voortgangsresultaten periodiek te monitoren en zo nodig te kunnen bijsturen.

--------------------