Deze website maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

----------------------------------

exclusieve online cursussen voor MKB

"...ondernemen is (ook) voortdurend investeren in jezelf én in je bedrijf: 4 exclusieve online cursussen voor MKB, die je helpen bij de verdere kwalitatieve ontwikkeling van je onderneming en bij het realiseren van de doelen & doelstellingen die je samen met je managers & medewerkers wilt bereiken..."

----------------------------------

Bedrijfsplan MKB

Vergroot de grip op je onderneming. Maak eerst een overkoepelend bedrijfsplan. Ga proactief te werk, in plaats van voortdurend gejaagd achter de feiten aan te lopen.

Klantgerichtheid

Om de juiste klanten aan te trekken en te behouden, moet je de klantgerichtheid van je onderneming altijd perfect afstemmen op zaken die je doelgroep écht belangrijk vindt.

Leidinggeven

Voer een coachende stijl van leidinggeven door binnen je onderneming. Dat levert onder normale omstandigheden de beste resultaten op.

Verkoopgesprek

Haal optimaal rendement uit je verkoopgesprekken - pas de juiste verkoopstrategie, verkooptactieken en verkooptechnieken toe.

----------------------------------

----------------------------------

"...het huidige kennis- & vaardigheidsniveau van jou en je medewerkers, bepalen tevens het maximale ontwikkelingsniveau van je onderneming. Nieuwe kennis opdoen én praktisch toepassen - een belangrijke voorwaarde voor verdere bedrijfsgroei..."

----------------------------------

via e-Learning

Online leren en jezelf verder ontwikkelen op momenten die jou het beste uitkomen

Je volgt de online cursussen via het e-Learningsysteem “Talent Learning Management System”. Je hebt 24/7 online toegang tot de actuele lesstof, vanaf elke plek met internetverbinding. Je kunt dus aan de cursus werken op momenten, die jou het beste uitkomen. Bovendien bied ik de mogelijkheid van 1-op-1 (online) coaching

.

gratis Minicursussen

Gratis kennismaken met de exclusieve online cursussen voor MKB

Ik vind het interessant om ambitieuze ondernemers zoals jij, te inspireren en verder te helpen bij het ondernemerschap en het verbeteren van ondernemersresultaten. Eén van de invalshoeken die ik daarvoor gebruik, is het gratis delen van kennis. Lees meer over de gratis Minicursussen (pdf)...=>

----------------------------------