Deze website maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

"...Belscript Telefonische Acquisitie: bereid je optimaal voor, ontwikkel je eigen belscript en maak een persoonlijke afspraak met je potentiële klant...!"

klik hier voor het aanvragen van de online minicursus

Vind je telefonische acquisitie best wel eng? De enige manier om van je eventuele bel-angst af te komen, is “gewoon doen…!” Eigenlijk is het helemaal niet zo moeilijk om daadwerkelijk de telefoon te pakken en je potentiële opdrachtgever nieuwsgierig te maken naar de oplossingen, die jij hem voor zijn problemen kunt bieden. Als je je maar goed op het telefoongesprek voorbereidt én als je maar weet hoe je de prospect op een onbevangen manier aan het praten krijgt.

In deze Minicursus Belscript Telefonische Acquisitie leer je hoe je stap voor stap je eigen belscript opstelt. Ontdek hoe je op een onbevangen en ontspannen manier het eerste telefonische contact legt met je toekomstige klant. Het doel is het maken van een afspraak voor een persoonlijk (verkoop)gesprek.  Maak een overzichtelijke planning en ga ervoor! Je zult merken dat je het na verloop van tijd steeds leuker begint te vinden…!

Na je aanvraag voor de gratis Minicursus stuur ik je inlogcodes per mail. Je hebt dan 7 dagen lang gratis toegang tot de online leeromgeving "Talent LMS".