Deze website maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Gratis online Basiscursus (via e-Learning)
"Je MKB Onderneming Succesvol Managen"

Bouw een solide basisfundament en creëer een uitdagend toekomstperspectief, zowel voor jezelf als voor je MKB Onderneming.

TWEE WEKEN LANG GRATIS TOEGANG TOT MIJN ONLINE LEEROMGEVING

 

Als MKB Ondernemer komen er dagelijks vaak enorm veel zaken op je af. Soms is dat wel eens "om gek van te worden". Misschien denk je er al langer over om bepaalde zaken toch eens anders aan te pakken en te organiseren. Je wilt meer rust in de tent, meer overzicht, meer houvast, en vooral: meer tijd voor jezelf. Je wilt niet langer alleen maar in beslag genomen worden door je onderneming. Immers: je hebt ook nog een privéleven! En misschien heb je ook nog wel de nodige groeiplannen met je onderneming - ook gericht op de lange(re) termijn.

 

Mijn advies: bouw eerst een stevig basisfundament

Om meer grip te krijgen op je totale business, is het verstandig om allereerst focus, structuur & samenhang aan te brengen in al je ondernemingsactiviteiten. En vanuit die basis kun je dan stap voor stap en toekomstgericht werken aan de verdere groei en ontwikkeling van jezelf, je medewerkers en je totale organisatie.

Om je daarbij te helpen bied ik je graag de mogelijkheid om gebruik te maken van mijn gratis online basiscursus Je MKB Onderneming Succesvol Managen. Je krijgt dan 14 dagen lang gratis toegang tot mijn online leeromgeving "Talent LMS". Je kunt de cursus dus doornemen op momenten die jou het beste uitkomen.

 

Leerdoel en indeling van de basiscursus

Het LEERDOEL van de basiscursus is gericht op het ontwikkelen van een Basisfundament, dat als uitgangspunt dient voor het creëren van een uitdagend toekomstperspectief voor je MKB onderneming, binnen de door jou gewenste persoonlijke lifestyle.

INDELING VAN DE BASISCURSUS:
De cursus bestaat uit 9 verschillende Modules, met onder andere aandacht voor Mindset van het Ondernemen, je Business als Merk, je Bedrijfsplan, Klantgerichtheid & Klantvriendelijkheid, je Medewerkers, overige aspecten van je Interne Organisatie, Marketing & Sales en Operationeel Leidinggeven.

-------

-------

Je leert vanzelfsprekend het meeste van de cursus als je zelf ook actief met de lesstof aan de slag gaat: werk alle opdrachten praktisch uit – gebruik daarvoor het Werkboek dat ik voor het gemak alvast als format voor je heb klaargezet.