Deze website maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

gratis minicursussen die je helpen bij de verdere groei van je MKB Onderneming

 

"...ga er direct mee aan de slag - laat je inspireren...!"

Ik vind het interessant om ambitieuze ondernemers zoals jij, te inspireren en verder te helpen bij het ondernemerschap en het verbeteren van ondernemersresultaten. Eén van de invalshoeken die ik daarvoor gebruik, is het gratis delen van kennis. 

Hieronder vind je een overzicht van mijn gratis aanbiedingen die je helpen bij de verdere kwalitatieve ontwikkeling van je MKB Onderneming. Hopelijk zit er ook iets interessants bij voor jou en voor jouw specifieke werksituatie. Heel veel succes ermee!

----------

Gratis Minicursus Succesvolle MKB Bedrijven

De Minicursus Succesvolle MKB Bedrijven gaat over de kwalitatieve basisvoorwaarden die je binnen je onderneming minimaal geregeld moet hebben, om niet alleen vandaag, maar ook morgen positieve resultaten te behalen.

Gratis Minicursus over Klantgericht Werken

Ontdek dat klantgerichtheid alles te maken heeft met onderscheidende producten, dienstverlening en aanverwante serviceaspecten, die jij je klanten biedt en die, in wisselwerking met de klant perfect zijn afgestemd op zijn wensen en eisen. Alles vanzelfsprekend op een rendabele manier.

----------

Gratis Minicursus Operationeel Leidinggeven

In de Minicursus Operationeel Leidinggeven vind je info over verschillende leidinggevende stijlen, inclusief een praktisch kader voor de operationele aansturing van je team en individuele medewerkers. Dit kader is gebaseerd op een coachende stijl van leidinggeven.

Gratis Minicursus over Succesvol Verkopen

De Minicursus Succesvol Verkopen gaat over de belangrijkste uitgangspunten & basisprincipes van klantgericht verkopen. Ontdek welke verkoopstrategie, verkooptactieken en verkooptechnieken je moet toepassen voor optimaal verkoopresultaat.

----------

Gratis eBook: De toegevoegde WAARDE van je Bedrijfsplan mkb

In het gratis eBook De toegevoegde WAARDE van je Bedrijfsplan MKB kun je meer lezen over de voordelen van je Bedrijfsplan. Bovendien geef ik allerlei aanvullende, praktische tips die je kunt gebruiken bij het maken van je eigen Bedrijfsplan.

----------