Deze website maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

 

"...Minicursus Succesvol Verkopen: ontdek hoe je het meeste rendement haalt uit je verkoopgesprekken...!"

Welke diensten of producten je ook verkoopt, de concurrentie is tegenwoordig misschien wel groter dan ooit. Reden temeer om je op een professionele manier te onderscheiden in de markt. Dat geldt zeker voor het persoonlijke verkoopgesprek dat je met je (potentiële) klant voert. Om je verkoopgesprek tot een goed einde te brengen, is het belangrijk dat je over de juiste verkooptechnische kennis & vaardigheden beschikt.

De minicursus Succesvol Verkopen (aangeboden als PDF-bestand) gaat inleidend over koopgedrag, over de Unique Buying Points van de klant, én over het opstellen en toepassen van je eigen Unique Selling Points. Maar de minicursus gaat vooral over het kwalitatief verbeteren van je verkoopgesprek. Daarvoor worden de volgende invalshoeken gebruikt: hanteer de juiste verkoopstrategie, pas de juiste verkooptactieken toe en zet de juiste verkooptechnieken in.

Hoe beter je deze grootheden beheerst en op elkaar afstemt, hoe meer lijn je in je verkoopgesprek aanbrengt, hoe beter je de regie behoudt en hoe meer plezier jij én je klant aan het verkoopgesprek zullen beleven.

---