Deze website maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Ontdek hoe je ontspannen én succesvol ondernemen optimaal kunt combineren...:

"...bouw een solide basisfundament en creëer een uitdagend toekomstperspectief, zowel voor jezelf als voor je MKB Onderneming...!"

Als MKB Ondernemer komen er dagelijks vaak enorm veel zaken op je af. Soms is dat wel eens "om gek van te worden". Misschien denk je er al langer over om bepaalde zaken toch eens anders aan te pakken en te organiseren. Je wilt meer rust in de tent, meer overzicht, meer houvast, en vooral: meer tijd voor jezelf. Je wilt niet langer alleen maar in beslag genomen worden door je onderneming. Immers: je hebt ook nog een privéleven! En misschien heb je ook nog wel de nodige groeiplannen met je onderneming - ook gericht op de lange(re) termijn.

MIJN ADVIES: BOUW EERST EEN STEVIG BASISFUNDAMENT
Om meer grip te krijgen op je totale business, is het verstandig om allereerst focus, structuur & samenhang aan te brengen in al je ondernemingsactiviteiten. En vanuit die basis kun je dan stap voor stap en toekomstgericht werken aan de verdere groei en ontwikkeling van jezelf, je medewerkers en je totale organisatie. Om je daarbij te helpen bied ik je graag mijn gratis minicursus Succesvolle MKB Bedrijven aan.

De Minicursus (opgeleverd als PDF-bestand) gaat allereerst over de (hoofd)doelen die elke onderneming zou moeten nastreven. Om deze doelen te realiseren, moet je organisatie minimaal voldoen aan een aantal kwalitatieve basisvoorwaarden. Deze voorwaarden kun je opvatten als factoren, die je als directeur van je onderneming zelf kunt beïnvloeden en systematisch kunt managen.

Daardoor breng je structuur én focus aan in al je bedrijfsactiviteiten, en ga je proactief te werk in plaats van voortdurend gejacht en gejaagd achter de feiten aan te moeten lopen. Proactief, gestructureerd werken levert al enorm veel tijdwinst op. Bovendien krijg je veel meer overzicht en grip op het dagelijks reilen en zeilen van je onderneming. En vanuit die samenhangende basisstructuur kun je vervolgens succesvol werken aan het verbeteren van je resultaten.

---