De Allround MKB Ondernemerlicentie per jaar of kwartaal *100% grip op je MKB businessE-Learning voor de MKB-directeurstop met continu jachten & jagen* opzegbaar 14 dagen voor aanvang
van de nieuwe licentieperiode

De Allround MKB Ondernemer

– uniek opleidingsconcept via E-Learning

“…ontwikkel jezelf tot allround MKB Ondernemer, vergroot de grip op je totale business, realiseer je doelen, idealen en ambities…!”

ben je altijd maar “druk, druk, druk…?”

Zelf kom ik ze nog best vaak tegen: Mkb-ondernemers, die jaar in jaar uit 24/7 gejaagd met hun onderneming bezig zijn. Altijd maar haasten, vliegen, rennen, jachten en jagen.

Nu is hard werken op zich is geen probleem. Zolang je maar 100% plezier in je werk hebt én zolang je onderneming zich in alle opzichten kwalitatief steeds verder ontwikkelt. 


herken je dit (deels)…?

Zeg eens eerlijk: hoe zit dat bij jou…? Ben jij de baas over je eigen onderneming, of is je onderneming eigenlijk de baas over jou? Hoeveel uur werk jij gemiddeld per week? Is de balans tussen je werk en privé niet een beetje zoek?

 • hou jij je niet teveel bezig met allerlei operationele zaken? Delegeer je wel voldoende?

 • of beschikken je managers & medewerkers (nog) niet over voldoende kwaliteiten?

 • verloopt de onderlinge samenwerking nog wel naar wens?

 • hoe tevreden zijn je mensen eigenlijk over hun werk, over jou, over je onderneming?

 • hebben jullie alle interne werkprocessen goed geregeld en voldoende onder controle?

 • hoe is het met de kwaliteit van je marketing & sales – haal je voldoende nieuwe klanten binnen?

 • hoe tevreden zijn je klanten over jou, over je medewerkers, je diensten, producten en over je serviceaspecten?

 • ben je al voldoende op de toekomst voorbereid – beschik je al over een praktijkgericht Bedrijfsplan?

De Allround MKB Ondernemer

De Allround MKB Ondernemer is een uniek online opleidingsconcept (via e-Learning) voor MKB-ondernemingen van 10 tot ongeveer 100 medewerkers; het concept biedt een praktisch totaalkader voor de optimale aansturing en kwalitatieve groei van je business.

De Allround MKB Ondernemer bestaat uit 5 afzonderlijke modules, die elkaar logisch opvolgen en nauw met elkaar samenhangen:

#1. De Mens en Ondernemer die JIJ bent

de mens die jij bent, beïnvloedt je mindset van het ondernemen

In deze module worden alle relevante aspecten van je ondernemersmindset behandeld en hoe je deze sterk kunt verbeteren.

De ondernemer die jij bent, of wilt worden, is onlosmakelijk verbonden met de mens die jij bent. Daarom wordt ook aandacht besteed aan een aantal relevante persoonlijke aspecten, die sterk van invloed zijn op je denken & handelen als ondernemer.

#2. Je Business als Merk

“…je business onderscheidend profileren met een sterk & attractief merk…!”

Ondernemen gaat in de kern over het winstgevend exploiteren van je Business als MERK. In deze module wordt daarom uitgebreid aandacht besteed aan het bouwen van een sterk & attractief merk.

Met je merk kun je je nog echt onderscheiden in een sterk concurrerende markt. Je Business als Merk vormt belangrijke input voor je klantgerichtheid, je marketing en je sales en loopt als een rode draad dwars door deze disciplines heen. 

#3. Je Bedrijfsplan MKB

“…vergroot je grip op al je ondernemersactiviteiten – werk proactief…!”

In deze module leer je hoe je stap voor stap een Bedrijfsplan maakt voor je MKB onderneming. Je Business als Merk vormt daarbij belangrijke input.

Ontdek hoe je een heldere toekomstvisie ontwikkelt en de juiste marketing- en ondernemingsstrategieën uitstippelt. Alle aspecten van klantgerichtheid worden uitvoerig behandeld, evenals alle relevante punten met betrekking tot je medewerkers, je interne organisatie en je marketing. Bovendien worden de meest voorkomende financiële modellen besproken. Als extra ontvang je tevens de cursus Prestatiemanagement en een praktische cursus over Klantvriendelijkheid.

Een handige template, waarin alle stappen voor jouw Bedrijfsplan MKB al zijn gedefinieerd.

Voor het maken van je Bedrijfsplan heb ik een handige template voor je klaargezet. Het enige wat je hoeft te doen, is het vullen van de stappen die JIJ relevant vindt voor jouw businessplan. Makkelijker kan ik het niet voor je maken…;-).

Binnen je bedrijf draait in principe “alles” om de klant. Daarom wordt binnen de cursus Je Bedrijfsplan MKB ook uitgebreid aandacht besteed aan de  klantgerichtheid & klantvriendelijkheid van je onderneming.

Klik op de afbeelding hiernaast en bekijk de video over dit onderwerp. 

#4. Effectief Verkopen

“…houd zelf 100% de regie tijdens je verkoopgesprek…!”

Je “Business als Merk” vormt altijd belangrijke input voor je Sales.

In de module Effectief Verkopen leer je (en/of je verkoopteam) allereerst de juiste salesmindset te ontwikkelen. Bovendien leer je alle relevante kennis en technieken die je nodig hebt voor het voeren van een professioneel, niet-pusherig verkoopgesprek: ontdek hoe je de juiste structuur aanbrengt in je salesgesprek én in de verkoopvragen die je je potentiële klant gaat stellen – ontwikkel stap voor stap je eigen verkoopscript.

Sluit elk verkoopgesprek succesvol af.

#5. Operationeel Leidinggeven

“…delegeer optimaal – leg verantwoordelijkheden zo laag mogelijk in je organisatie…!”

De module Operationeel Leidinggeven gaat over een coachende en situationele stijl van leidinggeven. 

Deze stijl leidt onder normale omstandigheden tot de beste resultaten: een slagvaardige organisatie, betere planning, efficiënte tijdbesteding. optimale interne samenwerking, een prettige werksfeer, tevreden klanten en medewerkers, en uiteindelijk tot betere bedrijfsresultaten.

“…creëer een setting waarin JIJ in alle rust kunt ondernemen, meer tijd overhoudt voor je eigenlijke ondernemerstaken en daardoor meer energie kunt steken in de verdere kwalitatieve groei van je onderneming…”

De Allround MKB Ondernemer – een uniek concept

De Allround MKB Ondernemer is een compleet en uniek concept dat je nergens anders in de markt tegenkomt. De belangrijkste onderscheidende aspecten:

 • Pijlers Ondernemerschap
 • eenvoudige invuloefening…
 • praktische analysetools
 • totaalplanning en monitoring

Pijlers van Succesvol Ondernemerschap

Mijn online opleidingsconcepten heb ik uitgewerkt op basis van de door mij ontwikkelde Pijlers van Succesvol MKB Ondernemerschap.

Door praktische toepassing van deze Pijlers breng je focus, structuur & samenhang aan in al je ondernemingsactiviteiten. Dat zorgt voor overzicht, houvast, controle en rust.

eenvoudige invuloefening…

Elke module is geschreven in alledaagse spreektaal en daardoor makkelijk te begrijpen. Je leert hoe je de lesopdrachten uit de module praktisch vertaalt in enkele krachtige statements.

Noteer ze in de werkboeken, die ik voor ’t gemak alvast als Format voor je heb klaargezet. Het praktisch toepassen van de lesstof wordt daardoor eerder een eenvoudige invuloefening, dan een ingewikkelde, tijdrovende klus.

praktische analysetools…

Met de bijgeleverde unieke analysetools maak je heldere analyses van relevante onderdelen van je eigen werk en dat van je medewerkers.

De analyse-uitkomsten geven je een perfect beeld van de huidige situatie en van de aspecten die je verder wilt verbeteren, en waar je de komende periode dus gericht aandacht aan gaat besteden.

totaalplanning en monitoring

Eén van de belangrijkste resultaten van het doornemen van De Allround MKB Ondernemer is, dat je beschikt over een praktisch werkboek, waarin je al je doelen, doelstellingen en KPI’s overzichtelijk hebt geordend, inclusief een chronologische planning van al je voorgenomen activiteiten.

voor wie is de cursus bestemd…?

Met De Allround MKB Ondernemer richt ik mij vooral op ondernemers, die NIET “altijd & eeuwig” alleen maar met hun onderneming bezig (willen) zijn, maar naast het drukke ondernemerschap ook nog een normaal privéleven willen leiden – niet alleen vandaag, maar vooral ook in de toekomst.

Samengevat is het opleidingsconcept speciaal bestemd voor MKB-ondernemers die zichzelf als mens en ondernemer steeds verder willen ontwikkelen; die KWALITEIT voor eens en voor altijd willen doorvoeren in alle lagen van hun onderneming.

Maar het concept is vooral ook bedoeld voor ondernemers die het liefste online willen studeren op momenten die hen het beste uitkomen; ondernemers die bereid zijn gedisciplineerd te werken aan een solide basisfundament voor de verdere groei van hun business.

Voor ondernemers die GROOTS willen (leren) denken en ambitieuze, keiharde doelen en doelstellingen durven vast te leggen en er ook 100% van overtuigd zijn dat zij hun doelen, idealen en ambities ook daadwerkelijk zullen realiseren!

E-Learning: Talent LMS

 • je volgt de cursussen in de online leeromgeving van “Talent LMS”

 • je hebt 24/7 online toegang tot de actuele lesstof, vanaf elke plek met internetverbinding

 • je kunt dus aan de cursus werken op momenten die jou het beste uitkomen

 • aangebrachte hyperlinks: optimaal inzicht in de samenhang tussen alle onderwerpen 

 • volg exact de vorderingen die je stap voor stap maakt

de belangrijkste resultaten na het succesvol doorlopen van De Allround MKB Ondernemer

“rust in de tent” – meer werkplezier voor alle betrokkenen

ontwikkeling ondernemersmindset & ondernemerscompetenties

trek de juiste klanten aan met een sterk & attractief MERK

een compact Bedrijfsplan – proactief werken i.p.v. 24/7 jachten & jagen

alle kennis & technieken voor succesvolle verkoopgesprekken

optimale klantgerichtheid zorgt voor trouwe en zeer tevreden klanten

coachend leidinggeven – enthousiaste, zelfverantwoordelijke medewerkers

financiële groei, gericht op het creëren van een uitdagend toekomstperspectief

mkb-ondernemer-leerpunten

De Allround MKB Ondernemer

De Allround MKB Ondernemer – een praktisch totaalkader voor de optimale aansturing en kwalitatieve groei van je MKB-onderneming (van 10 tot ongeveer 100 medewerkers).

Je leeft niet alleen maar om te werken, toch…? Pas de door jou gewenste lifestyle niet aan aan je business, maar pas de inrichting en resultaten van je onderneming aan aan de kwaliteit van leven die jou voor ogen staat!

Geef je Business een Boost!
Meld je aan!

Je kunt veilig online betalen via je eigen bank. Na ontvangst van je betaling ontvang je de factuur en inlogcodes in je mailaccount.

Abonnement op
jaarbasis

€ 750,=
(ex btw)

24/7 online toegang tot 5 cursussen:

1. De Mens & Ondernemer die JIJ bent

2. Je Business als Merk

3. Je Bedrijfsplan MKB

4. Effectief Verkopen

5. Operationeel Leidinggeven

 

Je kunt je abonnement ten minste 14 kalenderdagen voor aanvang van de nieuwe licentieperiode zonder verdere verplichtingen opzeggen (schriftelijk of per e-mail).

Abonnement op
kwartaalbasis

€ 225,=
(ex btw)

24/7 online toegang tot 5 cursussen:

1. De Mens & Ondernemer die JIJ bent

2. Je Business als Merk

3. Je Bedrijfsplan MKB

4. Effectief Verkopen

5. Operationeel Leidinggeven

 

Je kunt je abonnement ten minste 14 kalenderdagen voor aanvang van de nieuwe licentieperiode zonder verdere verplichtingen opzeggen (schriftelijk of per e-mail).

De Allround MKB Ondernemer

– online opleidingsconcept via E-Learning

“…ontwikkel jezelf tot allround MKB Ondernemer, vergroot de grip op je totale business, realiseer je doelen, idealen en ambities…!”

Ben je altijd maar “druk, druk, druk”…?

Altijd maar haasten, vliegen, rennen, jachten en jagen? Hoe lang hou je dat nog vol?

Nu is hard werken op zich is geen probleem. Zolang je maar 100% plezier in je werk hebt én zolang je onderneming zich in alle opzichten kwalitatief steeds verder ontwikkelt. 

mkb-ondernemer-leerpunten

Herken je dit (deels)…?

 • hoeveel uur werk jij gemiddeld per week; ben jij tevreden over de balans werk/privé?
 • houd je je niet teveel bezig met allerlei operationele zaken: delegeer je wel voldoende?
 • of beschikken je managers en medewerkers (nog) niet over voldoende kwaliteiten?
 • verloopt de onderlinge samenwerking wel naar wens?
 • hoe tevreden zijn jouw mensen eigenlijk over hun werk(situatie)?
 • haal je voldoende nieuwe klanten binnen?
 • weet jij exact wat je klanten echt belangrijk vinden?
 • hoe tevreden zijn jouw klanten?
 • ben je voldoende op de toekomst voorbereid – beschik je al over een praktijkgericht Bedrijfsplan?
 • et cetera, et cetera

De Allround MKB Ondernemer

De Allround MKB Ondernemer is een uniek online opleidingsconcept (via e-Learning) voor MKB-ondernemingen van 10 tot ongeveer 100 medewerkers.

Het concept biedt een praktisch totaalkader voor de optimale aansturing en kwalitatieve groei van je business.

De Allround MKB Ondernemer bestaat uit 5 afzonderlijke modules, die nauw met elkaar samenhangen:

#1. De Mens en Ondernemer die JIJ bent

In deze module worden alle relevante aspecten van je ondernemersmindset behandeld en hoe je deze sterk kunt verbeteren.

De ondernemer die jij bent, is onlosmakelijk verbonden met de mens die jij bent. Daarom wordt ook aandacht besteed aan een aantal relevante persoonlijke aspecten, die sterk van invloed zijn op je denken & handelen als ondernemer.

#2. Je Business als Merk

Ondernemen gaat in de kern over het winstgevend exploiteren van je Business als MERK. In deze module wordt daarom uitgebreid aandacht besteed aan het bouwen van een sterk & attractief merk.

Met je merk kun je je nog echt onderscheiden in een sterk concurrerende markt. 

Je Business als Merk vormt bovendien belangrijke input voor je klantgerichtheid, je marketing en je sales en loopt als een rode draad dwars door deze disciplines heen. 

#3. Je Bedrijfsplan MKB

In deze module leer je hoe je stap voor stap een Bedrijfsplan maakt voor je MKB onderneming. Je Business als Merk vormt daarbij belangrijke input.

Ontdek onder andere hoe je een heldere toekomstvisie ontwikkelt en de juiste marketing- en ondernemingsstrategieën uitstippelt.

Alle aspecten van klantgerichtheid worden uitvoerig behandeld, evenals alle relevante punten met betrekking tot je medewerkers, je interne organisatie en je marketing.

Een handige template, waarin alle stappen voor jouw Bedrijfsplan al zijn gedefinieerd.

Voor het maken van je bedrijfsplan heb ik een handige template voor je klaargezet. Het enige wat je hoeft te doen, is het vullen van de stappen die JIJ relevant vindt voor jouw businessplan. Makkelijker kan ik het niet voor je maken…;-).

#4. Effectief Verkopen

In de module Effectief Verkopen leer je (en/of je verkoopteam) allereerst de juiste salesmindset te ontwikkelen.

Bovendien leer je alle relevante kennis en technieken die je nodig hebt voor het voeren van een professioneel, niet-pusherig verkoopgesprek.

Ontdek hoe je de juiste structuur aanbrengt in je salesgesprek én in de verkoopvragen die je je potentiële klant gaat stellen – ontwikkel stap voor stap je eigen verkoopscript.

Sluit elk verkoopgesprek succesvol af.

#5. Operationeel Leidinggeven

“…delegeer optimaal – leg verantwoordelijkheden zo laag mogelijk in je organisatie…!”

De module Operationeel Leidinggeven gaat over een coachende en situationele stijl van leidinggeven. 

Deze stijl leidt onder normale omstandigheden tot de beste resultaten: een slagvaardige organisatie, betere planning, efficiënte tijdbesteding. optimale interne samenwerking, een prettige werksfeer, tevreden klanten en medewerkers, en uiteindelijk tot betere bedrijfsresultaten.

Voor wie is De Allround MKB Ondernemer bestemd…?

Samengevat is het opleidingsconcept speciaal bestemd voor MKB-ondernemers die:

 • zich willen ontwikkelen tot allround ondernemer

 • voor eens en voor altijd KWALITEIT willen doorvoeren in alle lagen van hun onderneming

 • bereid zijn gedisciplineerd te werken aan het bouwen van een solide basisfundament voor de verdere groei van hun business…

 • het liefste online willen studeren, op momenten die hen het beste uitkomen

 • GROOTS willen (leren) denken en ambitieuze, keiharde doelen en doelstellingen durven vast te leggen

 • er 100% van overtuigd zijn dat ze hun doelen, idealen en ambities ook daadwerkelijk zullen waarmaken!

“…creëer een setting waarin JIJ in alle rust kunt ondernemen, meer tijd overhoudt voor je eigenlijke ondernemerstaken en daardoor meer energie kunt steken in de verdere kwalitatieve groei van je onderneming…”

De Allround MKB Ondernemer – een uniek concept

De Allround MKB Ondernemer is een compleet en uniek concept dat je nergens anders in de markt tegenkomt. De belangrijkste onderscheidende aspecten:

 • Pijlers Ondernemerschap
 • eenvoudige invuloefening…
 • praktische analysetools
 • totaalplanning en monitoring

Pijlers Succesvol Ondernemerschap

Mijn online opleidingsconcepten heb ik uitgewerkt op basis van de door mij ontwikkelde Pijlers van Succesvol MKB Ondernemerschap.

Door praktische toepassing van deze Pijlers breng je focus, structuur & samenhang aan in al je ondernemingsactiviteiten. Dat zorgt voor overzicht, houvast, controle en rust.

eenvoudige invuloefening…

Elke module is geschreven in alledaagse spreektaal en daardoor makkelijk te begrijpen.

Je leert hoe je de lesopdrachten uit de module praktisch vertaalt in enkele krachtige statements. Noteer ze in de werkboeken, die ik voor ’t gemak alvast als Format voor je heb klaargezet.

Het praktisch toepassen van de lesstof wordt daardoor eerder een eenvoudige invuloefening, dan een uitgebreide, tijdrovende klus.

praktische analysetools…

Met de bijgeleverde unieke analysetools maak je praktische analyses van relevante onderdelen van je eigen werk en dat van je medewerkers.

De analyse-uitkomsten geven je een perfect beeld van de huidige situatie en van de aspecten die je verder wilt verbeteren, en waar je de komende periode dus meer aandacht aan gaat besteden.

totaalplanning en monitoring

Eén van de belangrijkste resultaten van het doornemen van De Allround MKB Ondernemer is, dat je beschikt over een praktisch werkboek, waarin je al je doelen, doelstellingen en KPI’s overzichtelijk hebt geordend, inclusief een chronologische planning van al je je voorgenomen activiteiten.

E-Learning: Talent LMS
 • je volgt de online cursus via het e-Learningsysteem “Talent Learning Management System”

 • je hebt 24/7 online toegang tot de actuele lesstof, vanaf elke plek met internetverbinding

 • je kunt dus aan de cursus werken op momenten die jou het beste uitkomen

 • vele extra’s: video’s en te downloaden bestanden

 • volg exact je voortgangsresultaten

de belangrijkste resultaten van de cursus
 • optimale focus, structuur en samenhang in al je ondernemingsactiviteiten: efficiency ten top!

 • een sterk ontwikkelde ondernemersmindset en relevante ondernemerscompetenties

 • een attractief en onderscheidend merk, waardoor je de juiste klanten aantrekt

 • een compact Bedrijfsplan MKB, waardoor je zelf de regie houdt over je totale business

 • alle kennis, technieken en vaardigheden die je intern nodig hebt om van je Sales een succes te maken

 • optimale klantgerichtheid en klantvriendelijkheid; dat zorgt voor trouwe en zeer tevreden klanten

 • een coachende stijl van leidinggeven, waardoor je de kwaliteit van je team voor eens en voor altijd naar een hoger niveau tilt

 • perfecte tools voor het managen van al je financiële processen, mede gericht op het creëren van een uitdagend toekomstperspectief

 • proactief ondernemen, “rust in de tent” en meer werkplezier voor alle betrokkenen

De Allround MKB Ondernemer:
Geef je Business een Boost
Meld je aan!

Je kunt veilig online betalen via je eigen bank. Na ontvangst van je betaling ontvang je de factuur en inlogcodes in je mailaccount.

Abonnement op
jaarbasis

€ 750,=
(ex btw)

24/7 online toegang tot 5 cursussen:

1. De Mens & Ondernemer die JIJ bent

2. Je Business als Merk

3. Je Bedrijfsplan MKB

4. Effectief Verkopen

5. Operationeel Leidinggeven

 

Je kunt je abonnement ten minste 14 kalenderdagen voor aanvang van de nieuwe licentieperiode zonder verdere verplichtingen opzeggen (schriftelijk of per e-mail).

Abonnement op
kwartaalbasis

€ 225,=
(ex btw)

24/7 online toegang tot 5 cursussen:

1. De Mens & Ondernemer die JIJ bent

2. Je Business als Merk

3. Je Bedrijfsplan MKB

4. Effectief Verkopen

5. Operationeel Leidinggeven

 

Je kunt je abonnement ten minste 14 kalenderdagen voor aanvang van de nieuwe licentieperiode zonder verdere verplichtingen opzeggen (schriftelijk of per e-mail).