De Allround MKB Ondernemerlicentie per jaar of kwartaal *100% grip op je MKB businessE-Learning voor de MKB-directeurstop met continu jachten & jagen* opzegbaar 14 dagen voor aanvang
van de nieuwe licentieperiode

De Allround MKB Ondernemer

– uniek opleidingsconcept via E-Learning

“…ontwikkel jezelf tot allround MKB Ondernemer, vergroot de grip op je totale business, realiseer je doelen, idealen en ambities…!”

ben je altijd maar “druk, druk, druk…?”

Zelf kom ik ze nog best vaak tegen: Mkb-ondernemers, die jaar in jaar uit 24/7 gejaagd met hun onderneming bezig zijn, nog los van de vraag of de resultaten wel in juiste verhouding staan tot de tijd en inspanningen die worden geïnvesteerd.

Altijd maar haasten, vliegen, rennen, jachten en jagen. Nu is hard werken op zich is geen probleem. Zolang je maar niet gestrest hoeft te werken, positieve resultaten behaalt, 100% plezier in je werk hebt én zolang je onderneming zich maar verder kwalitatief ontwikkelt. 

herken je dit (deels)…?

Zeg eens eerlijk: hoe zit dat bij jou…? Ben jij de baas over je eigen onderneming, of is je onderneming eigenlijk de baas over jou? Hoeveel uur werk jij gemiddeld per week? Is de balans tussen je werk en privé niet een beetje zoek?

Manage jij je organisatie op hoofdlijnen, of houd je je toch nog veel te veel bezig met allerlei operationele zaken, waardoor je van tijd tot tijd omvalt van het werk?

Beschikken je (enthousiaste & betrokken…?) managers & medewerkers wel over voldoende kwaliteiten? Verloopt de onderlinge samenwerking nog wel naar wens? Geef je op de juiste manier leiding aan je personeel? Hoe tevreden zijn je mensen eigenlijk over hun werk, over jou, over je onderneming? Hebben jullie alle interne werkprocessen goed geregeld en voldoende onder controle?

Trek je wel voldoende nieuwe bezoekers naar je website? Leveren je verkoopgesprekken wel de gewenste resultaten op? Weet je exact wat je klanten echt belangrijk vinden? Hoe klantgericht en klantvriendelijk is je onderneming? En hoe tevreden zijn je klanten over jou, over je medewerkers, je diensten, producten en over je serviceaspecten? Zijn alle klanten wel winstgevend voor je onderneming?

Ben je voldoende op de toekomst voorbereid – heb je al een concreet (verbeter)plan of bedrijfsplan voor je onderneming gemaakt? Weet je exact wat je vandaag moet doen, om ook morgen positieve resultaten te behalen? Et cetera, et cetera.

De Allround MKB Ondernemer

De Allround MKB Ondernemer is een uniek online opleidingsconcept (via e-Learning) voor MKB-ondernemingen van 10 tot ongeveer 100 medewerkers; het concept biedt een praktisch totaalkader voor de optimale aansturing en kwalitatieve groei van je business.

De Allround MKB Ondernemer bestaat uit 5 afzonderlijke cursussen, die elkaar logisch opvolgen en nauw met elkaar samenhangen:

#1. De Mens en Ondernemer die JIJ bent

de mens die jij bent, beïnvloedt je mindset van het ondernemen

Niet elke ondernemer heeft het ondernemerschap vanuit huis meegekregen. Maar allround ondernemen kun je leren. In deze cursus worden alle relevante aspecten van je ondernemersmindset behandeld en hoe je deze sterk kunt verbeteren.

De ondernemer die jij bent, of wilt worden, is onlosmakelijk verbonden met de mens die jij bent. Daarom wordt ook aandacht besteed aan een aantal relevante persoonlijke aspecten, die sterk van invloed zijn op je denken & handelen als ondernemer, en daarmee op de resultaten die je met je onderneming behaalt.

In dit cursusonderdeel leg je ook alvast een aantal hoofdpunten vast, die je in de overige cursusonderdelen verder gedetailleerd gaat uitwerken. 

#2. Je Business als Merk

“…je business onderscheidend profileren met een sterk & attractief merk…!”

Ondernemen gaat in de kern over het winstgevend exploiteren van je Business als MERK. In deze cursus wordt daarom uitgebreid aandacht besteed aan het bouwen van een sterk & attractief merk. Je merk voegt waarde toe aan je dienst en/of product, die niet direct in je dienst of product zelf ligt. Het gaat eerder om de toegevoegde, immateriële waarde die je jouw klanten met je business biedt. 

Je merk geeft de essentie van je business weer – het gaat om de gevoelens en associaties die je met je business bij je doelgroep weet op te roepen: de redenen waarom men juist bij jou wil kopen! 

Met je merk kun je je nog echt onderscheiden in een sterk concurrerende markt. Je Business als Merk vormt belangrijke input voor je klantgerichtheid, je marketing en je sales en loopt als een rode draad dwars door deze disciplines heen. 

#3. Je Bedrijfsplan MKB

“…vergroot je grip op al je ondernemersactiviteiten – werk proactief…!”

In deze cursus leer je hoe je stap voor stap een Bedrijfsplan maakt voor je MKB onderneming. Je Business als Merk vormt daarbij belangrijke input.

Ontdek hoe je een heldere toekomstvisie ontwikkelt en de juiste marketing- en ondernemingsstrategieën uitstippelt. Alle aspecten van klantgerichtheid worden uitvoerig behandeld, evenals alle relevante punten met betrekking tot je medewerkers, je interne organisatie en je marketing. Bovendien worden de meest voorkomende financiële modellen besproken. Als extra ontvang je tevens de cursus Prestatiemanagement en een praktische cursus over Klantvriendelijkheid.

Een handige template, waarin alle stappen voor jouw Bedrijfsplan MKB al zijn gedefinieerd.

Het enige wat je hoeft te doen, is het vullen van de stappen die JIJ relevant vindt voor jouw businessplan.

Het maken van je Bedrijfsplan wordt daardoor eerder een “eenvoudige invuloefening”, dan een ingewikkelde, tijdrovende klus!

Binnen je bedrijf draait in principe “alles” om de klant. Daarom wordt binnen de cursus Je Bedrijfsplan MKB ook uitgebreid aandacht besteed aan de  klantgerichtheid & klantvriendelijkheid van je onderneming.

Klik op de afbeelding hiernaast en bekijk de video over dit onderwerp. 

Eén van de belangrijkste resultaten van het doornemen van de cursus Je Bedrijfsplan MKB is, dat je beschikt over een praktisch totaaloverzicht van je belangrijkste doelen & doelstellingen, inclusief een chronologische planning van activiteiten ten behoeve van de verdere ontwikkeling van je onderneming. Ook daarvoor heb ik een format voor je klaargezet.

#4. Effectief Verkopen

“…houd zelf 100% de regie tijdens je verkoopgesprek…!”

Welk producten en/of welke diensten je ook verkoopt, de concurrentie is tegenwoordig misschien wel groter dan ooit. Daarom is het belangrijk om je met je business duidelijk te onderscheiden van de rest. Dat geldt zeker tijdens je persoonlijke verkoopgesprekken. Je “Business als Merk” vormt altijd belangrijke input voor je Sales.

In de cursus Effectief Verkopen leer je allereerst hoe je de juiste salesmindset ontwikkelt. Bovendien leer je alle relevante kennis en technieken die je nodig hebt voor het voeren van een professioneel, niet-pusherig verkoopgesprek: ontdek hoe je de juiste structuur aanbrengt in je salesgesprek én in de verkoopvragen die je je potentiële klant gaat stellen – ontwikkel stap voor stap je eigen verkoopscript.

Door je klantvriendelijke verkoopbenadering kom je zeer professioneel over bij je nieuwe klant. Dat schept vertrouwen. Ontdek vooral hoe je zelf enorm veel plezier beleeft aan sales en hoe je elk verkoopgesprek succesvol afsluit.

#5. Operationeel Leidinggeven

“…delegeer optimaal – leg verantwoordelijkheden zo laag mogelijk in je organisatie…!”

Eén van je belangrijkste taken als directeur van je MKB-onderneming is leidinggeven aan je personeel. De cursus Operationeel Leidinggeven biedt een praktisch totaalkader voor de operationele aansturing van je team en individuele medewerkers, gebaseerd op een coachende en situationele stijl van leidinggeven. 

Betrek je medewerkers intensief bij het doorvoeren van deze stijl van leidinggeven; gebruik daarvoor onder andere de interactieve powerpoint presentatie én de praktische analysetools die bij deze cursus worden geleverd.

Een coachende stijl van leidinggeven leidt onder normale omstandigheden tot de beste resultaten: een slagvaardige organisatie, betere planning, efficiënte tijdbesteding. optimale interne samenwerking, een prettige werksfeer, tevreden klanten en medewerkers, en uiteindelijk tot betere bedrijfsresultaten. Bovendien houd je zelf meer tijd over je overige managementtaken – onderneem met nog meer plezier!

“…creëer een setting waarin JIJ in alle rust kunt ondernemen, meer tijd overhoudt voor je eigenlijke ondernemerstaken en daardoor meer energie kunt steken in de verdere kwalitatieve groei van je onderneming…”

“…vergroot je impact: breng focus, structuur & samenhang aan in je werk. Dat zorgt voor overzicht, houvast, controle, rust en positieve resultaten: winstgroei, klanttevredenheid en tevreden medewerkers…!”

De Allround MKB Ondernemer – een uniek concept

De Allround MKB Ondernemer is een compleet en uniek concept dat je nergens anders in de markt tegenkomt. De belangrijkste onderscheidende aspecten:  

Pijlers van Succesvol Ondernemerschap

Mijn dienstverlening heb ik ontwikkeld op basis van mijn visie op ondernemerschap voor MKB-ondernemingen.

Deze visie heb ik kort en bondig samengevat in de Pijlers van Succesvol MKB Ondernemerschap. Deze Pijlers volgen elkaar logisch op en hangen sterk met elkaar samen.

eenvoudige invuloefening…

Elke cursus is geschreven in alledaagse spreektaal en daardoor makkelijk te begrijpen. Je leert hoe je de lesopdrachten uit de cursus praktisch vertaalt in enkele krachtige statements.

Noteer ze in de werkboeken, die ik voor ’t gemak alvast als Format voor je heb klaargezet. Het praktisch toepassen van de lesstof wordt daardoor eerder een eenvoudige invuloefening, dan een ingewikkelde, tijdrovende klus.

praktische analysetools…

Met de bijgeleverde unieke analysetools maak je heldere analyses van relevante onderdelen van je eigen werk en dat van je medewerkers.

De analyse-uitkomsten geven je een perfect beeld van de huidige situatie en van de aspecten die je verder wilt verbeteren, en waar je de komende periode dus gericht aandacht aan gaat besteden.

totaalplanning en monitoring

Eén van de belangrijkste resultaten van het doornemen van De Allround MKB Ondernemer is, dat je beschikt over een praktisch werkboek, waarin je al je doelen, doelstellingen en KPI’s overzichtelijk hebt geordend, inclusief een chronologische planning van al je voorgenomen activiteiten.

Ook daarvoor heb ik overzichtelijk bestand voor je klaargezet – een kwestie van invullen, dus. Makkelijker kan ik het niet voor je maken…;-).

voor wie is de cursus bestemd…?

Met De Allround MKB Ondernemer richt ik mij vooral op ondernemers, die NIET “altijd & eeuwig” alleen maar met hun onderneming bezig (willen) zijn, maar naast het drukke ondernemerschap ook nog een normaal privéleven willen leiden – niet alleen vandaag, maar vooral ook in de toekomst.

Samengevat is het opleidingsconcept speciaal bestemd voor MKB-ondernemers die zichzelf als mens en ondernemer steeds verder willen ontwikkelen; die KWALITEIT voor eens en voor altijd willen doorvoeren in alle lagen van hun onderneming.

Maar het concept is vooral ook bedoeld voor ondernemers die het liefste online willen studeren op momenten die hen het beste uitkomen; ondernemers die bereid zijn gedisciplineerd te werken aan een solide basisfundament voor de verdere groei van hun business.

Voor ondernemers die GROOTS willen (leren) denken en ambitieuze, keiharde doelen en doelstellingen durven vast te leggen en er ook 100% van overtuigd zijn dat zij hun doelen, idealen en ambities ook daadwerkelijk zullen realiseren!

E-Learning: Talent LMS

 • je volgt de cursussen in de online leeromgeving van “Talent LMS”

 • je hebt 24/7 online toegang tot de actuele lesstof, vanaf elke plek met internetverbinding

 • je kunt dus aan de cursus werken op momenten die jou het beste uitkomen

 • aangebrachte hyperlinks: optimaal inzicht in de samenhang tussen alle onderwerpen 

 • volg exact de vorderingen die je stap voor stap maakt

de belangrijkste resultaten na het succesvol doorlopen van De Allround MKB Ondernemer

“rust in de tent” – meer werkplezier voor alle betrokkenen

ontwikkeling ondernemersmindset & ondernemerscompetenties

trek de juiste klanten aan met een sterk & attractief MERK

een compact Bedrijfsplan – proactief werken i.p.v. 24/7 jachten & jagen

alle kennis & technieken voor succesvolle verkoopgesprekken

optimale klantgerichtheid zorgt voor trouwe en zeer tevreden klanten

coachend leidinggeven – enthousiaste, zelfverantwoordelijke medewerkers

financiële groei, gericht op het creëren van een uitdagend toekomstperspectief

mkb-ondernemer-leerpunten

De Allround MKB Ondernemer

De Allround MKB Ondernemer – een praktisch totaalkader voor de optimale aansturing en kwalitatieve groei van je MKB-onderneming (van 10 tot ongeveer 100 medewerkers).

Je leeft niet alleen maar om te werken, toch…? Pas de door jou gewenste lifestyle niet aan aan je business, maar pas de inrichting en resultaten van je onderneming aan aan de kwaliteit van leven die jou voor ogen staat!

Geef je Business een Boost!
Meld je aan!

Je kunt veilig online betalen via je eigen bank. Na ontvangst van je betaling ontvang je de factuur en inlogcodes in je mailaccount.

Abonnement op
jaarbasis

€ 750,=
(ex btw)

24/7 online toegang tot 5 cursussen:

1. De Mens & Ondernemer die JIJ bent

2. Je Business als Merk

3. Je Bedrijfsplan MKB

4. Effectief Verkopen

5. Operationeel Leidinggeven

 

Je kunt je abonnement ten minste 14 kalenderdagen voor aanvang van de nieuwe licentieperiode zonder verdere verplichtingen opzeggen (schriftelijk of per e-mail).

Abonnement op
kwartaalbasis

€ 225,=
(ex btw)

24/7 online toegang tot 5 cursussen:

1. De Mens & Ondernemer die JIJ bent

2. Je Business als Merk

3. Je Bedrijfsplan MKB

4. Effectief Verkopen

5. Operationeel Leidinggeven

 

Je kunt je abonnement ten minste 14 kalenderdagen voor aanvang van de nieuwe licentieperiode zonder verdere verplichtingen opzeggen (schriftelijk of per e-mail).

De Allround MKB Ondernemer

– online opleidingsconcept via E-Learning

“…ontwikkel jezelf tot allround MKB Ondernemer, vergroot de grip op je totale business, realiseer je doelen, idealen en ambities…!”

BEN JE ALTIJD MAAR “DRUK, DRUK, DRUK…?”

Zelf kom ik ze nog best vaak tegen: Mkb-ondernemers, die jaar in jaar uit 24/7 gejaagd met hun onderneming bezig zijn, nog los van de vraag of de resultaten wel in juiste verhouding staan tot de tijd en inspanningen die worden geïnvesteerd.

Altijd maar haasten, vliegen, rennen, jachten en jagen. Nu is hard werken op zich is geen probleem. Zolang je maar niet gestrest hoeft te werken, positieve resultaten behaalt, 100% plezier in je werk hebt én zolang je onderneming zich maar verder kwalitatief ontwikkelt. 

mkb-ondernemer-leerpunten

HERKEN JE DIT (DEELS)…?

Zeg eens eerlijk: hoe zit dat bij jou…? Ben jij de baas over je eigen onderneming, of is je onderneming eigenlijk de baas over jou? Hoeveel uur werk jij gemiddeld per week? Is de balans tussen je werk en privé niet een beetje zoek?

Manage jij je organisatie op hoofdlijnen, of houd je je toch nog veel te veel bezig met allerlei operationele zaken, waardoor je van tijd tot tijd omvalt van het werk?

Beschikken je (enthousiaste & betrokken…?) managers & medewerkers wel over voldoende kwaliteiten? Verloopt de onderlinge samenwerking nog wel naar wens? Geef je op de juiste manier leiding aan je personeel?

Hoe tevreden zijn je mensen eigenlijk over hun werk, over jou, over je onderneming? Hebben jullie alle interne werkprocessen goed geregeld en voldoende onder controle?

Trek je wel voldoende nieuwe bezoekers naar je website? Leveren je verkoopgesprekken wel de gewenste resultaten op? Weet je exact wat je klanten echt belangrijk vinden? Hoe klantgericht en klantvriendelijk is je onderneming?

En hoe tevreden zijn je klanten over jou, over je medewerkers, je diensten, producten en over je serviceaspecten? Zijn alle klanten wel winstgevend voor je onderneming?

Ben je voldoende op de toekomst voorbereid – heb je al een concreet (verbeter)plan of bedrijfsplan voor je onderneming gemaakt? Weet je exact wat je vandaag moet doen, om ook morgen positieve resultaten te behalen? Et cetera, et cetera.

De Allround MKB Ondernemer

De Allround MKB Ondernemer is een uniek online opleidingsconcept (via e-Learning) voor MKB-ondernemingen van 10 tot ongeveer 100 medewerkers; het concept biedt een praktisch totaalkader voor de optimale aansturing en kwalitatieve groei van je business.

Ontwikkel jezelf tot allround MKB Ondernemer, vergroot de grip op je totale business, realiseer je doelen, idealen en ambities – welke invulling JIJ daar persoonlijk ook aan wilt geven.

De Allround MKB Ondernemer bestaat uit 5 afzonderlijke cursussen, die nauw met elkaar samenhangen:

#1. De Mens en Ondernemer die JIJ bent

de mens die jij bent, beïnvloedt je mindset van het ondernemen

Niet elke ondernemer heeft het ondernemerschap vanuit huis meegekregen. Maar allround ondernemen kun je leren. In deze cursus worden alle relevante aspecten van je ondernemersmindset behandeld en hoe je deze sterk kunt verbeteren.

De ondernemer die jij bent, of wilt worden, is onlosmakelijk verbonden met de mens die jij bent. Daarom wordt ook aandacht besteed aan een aantal relevante persoonlijke aspecten, die sterk van invloed zijn op je denken & handelen als ondernemer, en daarmee op de resultaten die je met je onderneming behaalt.

In dit cursusonderdeel leg je ook alvast een aantal hoofdpunten vast, die je in de overige cursusonderdelen verder gedetailleerd gaat uitwerken.

#2. Je Business als Merk

“…je business onderscheidend profileren met een sterk & attractief merk…!”

Ondernemen gaat in de kern over het winstgevend exploiteren van je Business als MERK. In deze cursus wordt daarom uitgebreid aandacht besteed aan het bouwen van een sterk & attractief merk. 

Je merk geeft de essentie van je business weer: de toegevoegde, immateriële waarde die je jouw klanten met je business biedt – het gaat om de gevoelens en associaties die je met je business bij je doelgroep weet op te roepen: de redenen waarom men juist bij jou wil kopen! 

Met je merk kun je je nog echt onderscheiden in een sterk concurrerende markt. Je Business als Merk vormt belangrijke input voor je klantgerichtheid, je marketing en je sales en loopt als een rode draad dwars door deze disciplines heen. 

#3. Je Bedrijfsplan MKB

“…vergroot je grip op al je ondernemersactiviteiten – werk proactief…!”

In deze cursus leer je hoe je stap voor stap een Bedrijfsplan maakt voor je MKB onderneming. Je Business als Merk vormt daarbij belangrijke input.

Ontdek hoe je een heldere toekomstvisie ontwikkelt en de juiste marketing- en ondernemingsstrategieën uitstippelt. Alle aspecten van klantgerichtheid worden uitvoerig behandeld, evenals alle relevante punten met betrekking tot je medewerkers, je interne organisatie en je marketing.

Bovendien worden de meest voorkomende financiële modellen besproken. Als extra ontvang je tevens de cursus Prestatiemanagement en een praktische cursus over Klantvriendelijkheid.

Een handige template, waarin alle stappen voor jouw Bedrijfsplan al zijn gedefinieerd.

Het enige wat je hoeft te doen, is het vullen van de stappen die JIJ relevant vindt voor jouw businessplan.

Het maken van je Bedrijfsplan wordt daardoor eerder een “eenvoudige invuloefening”, dan een ingewikkelde, tijdrovende klus!

Eén van de belangrijkste resultaten van het doornemen van de cursus Je Bedrijfsplan MKB is, dat je beschikt over een praktisch totaaloverzicht van je belangrijkste doelen & doelstellingen, inclusief een chronologische planning van activiteiten ten behoeve van de verdere ontwikkeling van je onderneming. 

#4. Effectief Verkopen

“…houd zelf 100% de regie tijdens je verkoopgesprek…!”

Welk producten en/of welke diensten je ook verkoopt, de concurrentie is tegenwoordig misschien wel groter dan ooit. Daarom is het belangrijk om je met je business duidelijk te onderscheiden van de rest. Dat geldt zeker tijdens je persoonlijke verkoopgesprekken. Je “Business als Merk” vormt altijd belangrijke input voor je Sales.

In de cursus Effectief Verkopen leer je allereerst hoe je de juiste salesmindset ontwikkelt. Bovendien leer je alle relevante kennis en technieken die je nodig hebt voor het voeren van een professioneel, niet-pusherig verkoopgesprek: ontdek hoe je de juiste structuur aanbrengt in je salesgesprek én in de verkoopvragen die je je potentiële klant gaat stellen – ontwikkel stap voor stap je eigen verkoopscript.

Door je klantvriendelijke verkoopbenadering kom je zeer professioneel over bij je nieuwe klant. Dat schept vertrouwen. Ontdek vooral ook hoe je zelf veel meer plezier beleeft aan sales en hoe je elk verkoopgesprek succesvol afsluit.

#5. Operationeel Leidinggeven

“…delegeer optimaal – leg verantwoordelijkheden zo laag mogelijk in je organisatie…!”

Eén van je belangrijkste taken als directeur van je MKB-onderneming is leidinggeven aan je personeel. De cursus Operationeel Leidinggeven biedt een praktisch totaalkader voor de operationele aansturing van je team en individuele medewerkers, gebaseerd op een coachende en situationele stijl van leidinggeven. 

Een coachende stijl van leidinggeven leidt onder normale omstandigheden tot de beste resultaten: een slagvaardige organisatie, betere planning, efficiënte tijdbesteding. optimale interne samenwerking, een prettige werksfeer, tevreden klanten en medewerkers, en uiteindelijk tot betere bedrijfsresultaten.

Bovendien houd je meer tijd over je overige managementtaken – onderneem met nog meer plezier!

Voor wie is De Allround MKB Ondernemer bestemd…?

Met De Allround MKB Ondernemer richt ik mij op ondernemers, die NIET “altijd & eeuwig” alleen maar met hun onderneming bezig (willen) zijn, maar naast het drukke ondernemerschap ook nog een normaal privéleven willen leiden.

Een normaal leven – niet alleen vandaag, maar vooral ook in de toekomst. Samengevat is het opleidingsconcept speciaal bestemd voor MKB-ondernemers die:

 • zichzelf als mens en ondernemer steeds verder willen ontwikkelen

 • voor eens en voor altijd KWALITEIT willen doorvoeren in alle lagen van hun onderneming

 • willen groeien door voortdurend uit hun comfortzone te stappen en vaste werk- en denkpatronen los te laten

 • bereid zijn gedisciplineerd te werken aan het bouwen van een solide basisfundament voor de verdere groei van hun business…

 • het liefste online willen studeren, op momenten die hen het beste uitkomen

 • GROOTS willen (leren) denken en ambitieuze, keiharde doelen en doelstellingen durven vast te leggen

 • er 100% van overtuigd zijn dat ze hun doelen, idealen en ambities ook daadwerkelijk zullen waarmaken!

“…creëer een setting waarin JIJ in alle rust kunt ondernemen, meer tijd overhoudt voor je eigenlijke ondernemerstaken en daardoor meer energie kunt steken in de verdere kwalitatieve groei van je onderneming…”

“…vergroot je impact: breng focus, structuur & samenhang aan in je werk. Dat zorgt voor overzicht, houvast, controle, rust en positieve resultaten: winstgroei, klanttevredenheid en tevreden medewerkers…!”

De Allround MKB Ondernemer – een uniek concept

De Allround MKB Ondernemer is een compleet en uniek concept dat je nergens anders in de markt tegenkomt. De belangrijkste onderscheidende aspecten:  

Pijlers Succesvol Ondernemerschap

Mijn online dienstverlening heb ik ontwikkeld op basis van mijn visie op ondernemerschap voor MKB-ondernemingen.

Deze visie heb ik kort en bondig samengevat in de Pijlers van Succesvol MKB Ondernemerschap. Deze Pijlers volgen elkaar logisch op en hangen sterk met elkaar samen.

eenvoudige invuloefening…

Elke cursus is geschreven in alledaagse spreektaal en daardoor makkelijk te begrijpen.

Je leert hoe je de lesopdrachten uit de cursus praktisch vertaalt in enkele krachtige statements. Noteer ze in de werkboeken, die ik voor ’t gemak alvast als Format voor je heb klaargezet.

Het praktisch toepassen van de lesstof wordt daardoor eerder een eenvoudige invuloefening, dan een uitgebreide, tijdrovende klus.

praktische analysetools…

Met de bijgeleverde unieke analysetools maak je praktische analyses van relevante onderdelen van je eigen werk en dat van je medewerkers.

De analyse-uitkomsten geven je een perfect beeld van de huidige situatie en van de aspecten die je verder wilt verbeteren, en waar je de komende periode dus meer aandacht aan gaat besteden.

totaalplanning en monitoring

Eén van de belangrijkste resultaten van het doornemen van De Allround MKB Ondernemer is, dat je beschikt over een praktisch werkboek, waarin je al je doelen, doelstellingen en KPI’s overzichtelijk hebt geordend, inclusief een chronologische planning van al je je voorgenomen activiteiten.

Ook daarvoor heb ik overzichtelijk bestand voor je klaargezet – een kwestie van invullen, dus. Makkelijker kan ik het niet voor je maken…;-).

E-Learning: Talent LMS
 • je volgt de online cursus via het e-Learningsysteem “Talent Learning Management System”.

 • je krijgt een jaar lang (360 dagen) toegang tot de online leeromgeving

 • je hebt 24/7 online toegang tot de actuele lesstof, vanaf elke plek met internetverbinding

 • je kunt dus aan de cursus werken op momenten die jou het beste uitkomen

de belangrijkste resultaten van de cursus
 • proactief ondernemen, “rust in de tent” en meer werkplezier voor alle betrokkenen

 • een sterk ontwikkelde ondernemersmindset en relevante ondernemerscompetenties

 • een sterk, attractief en onderscheidend merk, waardoor je de juiste klanten aantrekt

 • een compact Bedrijfsplan MKB, waardoor je focus, structuur en samenhang aanbrengt in al je ondernemingsactiviteiten 

 • alle kennis, technieken en vaardigheden die je intern nodig hebt om van je Sales een succes te maken

 • optimale klantgerichtheid en klantvriendelijkheid; dat zorgt voor trouwe en zeer tevreden klanten

 • een coachende stijl van leidinggeven, waardoor je de kwaliteit van je team voor eens en voor altijd naar een hoger niveau tilt

 • financiële zekerheid op korte en lange termijn, mede gericht op een uitdagend toekomstperspectief

Met De Allround MKB Ondernemer beschik je over een praktisch totaalkader voor de verdere ontwikkeling van jezelf als mens en ondernemer én voor de optimale aansturing & kwalitatieve groei van je onderneming. 

Je leeft niet alleen maar om te werken, toch…? Pas de door jou gewenste lifestyle niet aan aan je business, maar pas de inrichting en resultaten van je onderneming aan aan de kwaliteit van leven die jou voor ogen staat!

De Allround MKB Ondernemer

De Allround MKB Ondernemer – een praktisch totaalkader voor de optimale aansturing en kwalitatieve groei van je MKB-onderneming (van 10 tot ongeveer 100 medewerkers).

Geef je Business een Boost!
Meld je aan!

Je kunt veilig online betalen via je eigen bank. Na ontvangst van je betaling ontvang je de factuur en inlogcodes in je mailaccount.

Abonnement op
jaarbasis

€ 750,=
(ex btw)

24/7 online toegang tot 5 cursussen:

1. De Mens & Ondernemer die JIJ bent

2. Je Business als Merk

3. Je Bedrijfsplan MKB

4. Effectief Verkopen

5. Operationeel Leidinggeven

 

Je kunt je abonnement ten minste 14 kalenderdagen voor aanvang van de nieuwe licentieperiode zonder verdere verplichtingen opzeggen (schriftelijk of per e-mail).

Abonnement op
kwartaalbasis

€ 225,=
(ex btw)

24/7 online toegang tot 5 cursussen:

1. De Mens & Ondernemer die JIJ bent

2. Je Business als Merk

3. Je Bedrijfsplan MKB

4. Effectief Verkopen

5. Operationeel Leidinggeven

 

Je kunt je abonnement ten minste 14 kalenderdagen voor aanvang van de nieuwe licentieperiode zonder verdere verplichtingen opzeggen (schriftelijk of per e-mail).