Deze website maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Hallo, ik ben Jan Verhoef - eigenaar van Sales Force Consulting. Graag stel ik me even kort aan je voor.

MIJN MISSIE

Ik vind het leuk en ontzettend interessant om ondernemers te helpen bij het proactief managen van hun eigen onderneming. En onze gezamenlijke inspanningen zijn, wat mij betreft, zeker niet alleen gericht op het behalen van mooie (financiële) resultaten, maar vooral ook op het creëren van "rust in de tent", zodat je niet altijd maar hoeft te jachten en te jagen. Daardoor zal je werk zoveel leuker kan worden.

HISTORIE

Mijn werkzame leven kun je opdelen in grofweg 3 perioden. Na mijn militaire dienst heb ik jarenlang gewerkt in de sociale sector, met als achtergrond orthopedagogiek (speciale opvoedkunde). Daarna heb ik meer dan 15 jaar gewerkt bij Perscombinatie BV (tegenwoordig De Persgroep), uitgever van een aantal bekende dagbladen, waaronder De Volkskrant, Trouw en Algemeen Dagblad.

Bij Perscominatie heb ik verschillende managementfuncties bekleed, waaronder Manager Customer Services, Districtsmanager Distributie en Salesmanager Losse Verkoop. Ook bij Perscombinatie heb ik een geweldig interessante tijd gehad: een onderneming met een prettige, uitgdagende bedrijfscultuur. Zeer resultaat- & klantgericht, met optimaal aandacht voor (de verdere ontwikkeling van) medewerkers uit alle lagen van de organisatie.

MIJN SPECIALISATIES

In  2004 heb ik mijn eigen onderneming Sales Force Consulting opgericht. Als businesscoach heb ik mij steeds verder gespecialiseerd in een aantal disciplines, die in de kern (volgens mijn opvatting...) cruciaal zijn voor de optimale aansturing van je onderneming. Daarbij gaat het allereerst om het maken van een overkoepelend bedrijfsplan (MKB). Maar ook klantgerichtheid, klantgerichte sales en coachend leidinggeven zijn wat mij betreft echt super belangrijke aandachtsgebieden.

Als je deze gebieden op de juiste manier doorvoert binnen je onderneming, heb je al een belangrijke slag gewonnen. Dan beschik je over een solide basisfundament, dat niet alleen voor de nodige rust zorgt. Maar vanuit dat basisfundament kun je ook stap voor stap steeds verder bouwen aan de kwalitatieve groei van jezelf en van je onderneming.

Zelf vind ik het altijd prettig om heldere structuren, inclusief de samenhang tussen deze structuren, aan te brengen. Daarbij is het naar mijn idee belangrijk dat je je altijd beperkt tot zaken en activiteiten, die aantoonbaar een bijdrage leveren aan het hoofddoel van je onderneming: winst/rendement. Alle overige zaken laat je verder buiten beschouwing. Immers: je onderneming managen is ook kiezen voor de zaken die je NIET doet.

Bovendien ben ik er een groot voorstander van om te werken met SMART-geformuleerde doelen en doelstellingen (KPI's). Zaken (c.q. werkprocessen) die je niet meet, kun je ook niet managen. Het werken met meetbare doelen & doelstellingen maakt operationele aansturing stukken eenvoudiger, inclusief de analyse (en evaluatie) van werkelijk behaalde resultaten.

WAAROM KIEZEN VOOR SALESFORCE CONSULTING...?

  • kwalitatieve online opleidingsconcepten – heldere totaalkaders
  • doordacht didactisch model, dat het leerproces sterk bevordert
  • 24/7 online raadplegen van actuele lesstof, op momenten die jou het beste uitkomen
  • perfecte afstemming tussen theorie en praktijk
  • bevorderen systematisch managen en meetbaar (aan)sturen
  • gratis kennis delen door middel van: gratis online minicursussen (via e-Learning), gratis 1-op-1 online adviesgesprekken (via ZOOM) en educatieve blogs

En verder zijn de volgende beweringen op mij van toepassing:

  • inspirerend, (positief-)kritisch, confronterend, stimulerend
  • enthousiast, betrokken, klant- & resultaatgericht
  • ik ben pas tevreden als jij tevreden bent

Je kunt altijd vrijblijvend contact met me opnemen.
Vriendelijke groet,
Jan Verhoef
06 21 86 00 44